Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Μάρκες:
MintPackage
Αριθμός Υπαλλήλων:
200~300 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 30000000 - US$ 50000000
Ιδρύθηκε Έτος:
1981
Εξαγωγή pc:
50% - 60%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Περιγραφή Εταιρείας
 

Τα υλικά συσκευασίας Mintpackage που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ, βραχύνουν ως MINTPACK ή MINTPACKAGE, είναι οι μεγαλύτεροι τομείς κατασκευαστών στη βιομηχανία συσκευασίας και εκτύπωσης στο επαρχία Hunan.

Καθιερωμένο το 1980, MINTPACK είναι μια κρατική time-honored επιχείρηση ειδικευμένη τα τιμολόγια και οι τίτλοι για την κυβέρνηση και επίσης την εμπορική εκτύπωση ανεφοδιασμού καθώς επίσης και την παροχή των διάφορων τύπων φιλικών προς το περιβάλλον υπηρεσιών εκτύπωσης συσκευασίας.

MINTPACKAGE στόχοι για να είναι ο παροχέας μιας στάσης συσκευάζοντας υπηρεσιών, που προσφέρει τους πελάτες με τη μεγάλη έκταση των λύσεων και των υπηρεσιών συσκευασίας. Η επιχείρησή μας καλύπτει το σχέδιο, την παραγωγή εκτύπωσης, τις διοικητικές μέριμνες και την αντιπροσωπεία των προϊόντων των πελατών και τις πωλώντας πρώτες ύλες της βιομηχανίας εκτύπωσης. Θεωρώντας στα πλαστικά συσκευάζοντας προϊόντα, θα μπορούσαν να ταξινομηθούν στις διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της ιατρικής, της καθημερινής πλύσης, των καλλυντικών και άλλων όπως τα μη υφανθε'ντα fabrices, των τσαντών ενδυμάτων, της σακούλας, των τσαντών δώρων, κ.λπ.

Το εργοστάσιό μας έχει απονεμηθεί ως «ποιοτικός προμηθευτής» από τη δίκαιες εισαγωγή & την εξαγωγή Co.Ltd καντονίου με το πιστοποιητικό QS για τη συσκευασία τροφίμων, το διοικητικό πιστοποιητικό ISO9001, το φιλικό προς το περιβάλλον πιστοποιητικό ISO14000, το ISO 18000 επαγγελματικό πιστοποιητικό Ασφαλείας και Υγεία, το πιστοποιητικό ασφαλείας πληροφοριών ISO27000 και το πιστοποιητικό της κκπ για τη συσκευασία ιατρικής.

 

 

Έχουμε τον εξοπλισμό προόδου και το χρώμα εκτύπωσης είναι μέχρι 13 χρώματα.

(Το περισσότερο άλλο εργοστάσιο έχει ακριβώς 6-8 χρώματα)

 

 

 

 

Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD

Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD

Mintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTDMintpack Packaging Materials Manufacturing Co., LTD

 

 

 

 

 

 

 
Πιστοποίηση
Πρότυπο : ISO9000
Πρότυπο : ISO14000
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-731-55998115
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής